DOS CUARTETOS INGLESES (O DOS ESTROFAS INGLESAS) (ARREGLO)

2022 Abr 28
Poema Escrito por
Elmusiquito

DOS CUARTETOS INGLESES:
(O DOS ESTROFAS INGLESAS)

I need you more than ever
I need your kisses forever
When will you come to me? My dear
When are we going to be together? My dear.

I need your company, your kisses, that lovely face, to be with you "face to face"
I need your smile, your beautiful body

It´s not easy for me to face this life without you
Because now you are part of me, I love you. I love you, Yes I do

Ibrahim Fajardo
29 de Marzo de 2021 (Copyright)
Arreglo: abril de 2022

2022 Abr 28

Elmusiquito
Desde 2020 Jul 31

Conoce más del autor de "DOS CUARTETOS INGLESES (O DOS ESTROFAS INGLESAS) (ARREGLO)"