0,1%

2015 Jul 31
Poema Escrito por
idoi@@

Després recórrec aquells camins que vares oblidar a poc a poc amb la ment i l'oblit que premsa la consciència.
Ara, avui, en aquest moment l'oportunitat de descriure la bellesa sempre es retrau moments del passat.
No hi ha, no queda moment futur o passat més perquè el present se'ns'escau de les mans, que tristesa recordar pel que anem sent i el que som, un petit inspir de la vida suau perquè en tant de lloc en el planeta en som insignificants, perduts en les fosques d'un no res, per ara i per sempre més.

2015 Jul 31

idoi@@
Desde 2013 Abr 05

Conoce más del autor de "0,1%"