Ó meu xeito

2016 Nov 21
Poema Escrito por
David C. Dubra

Na escuridade da noite sen lúa
encontrarás o camiño invisible,
ese que parece imposible
ata que ti mesmo constrúas a rúa.

Esperta xa dese longo durmir,
abre a ventá á luz dos teus ollos,
traza esa liña que une os teus sonos,
ergue de novo e comeza a vivir.

D

irixe a mirada cara o alto dos ceos,
tenta cumplir todos eses desexos,
a paixón esnaquizará o falso dos teitos.

Este e o agora, o mellor momento,
non o alongues, non perdas tempo,
só tes que facelo, facelo ó teu xeito.

2016 Nov 21

David C. Dubra
Desde 2016 Jun 19

Conoce más del autor de "Ó meu xeito"