Misericordia de Jesús

2023 Sep 07
Poema Escrito por
Shane Spielrein

Mercy of Jesus

"Your grace softens my heart to understand your love that sustains me..."

Shane Spielrein
Victor Alfredo Ticlla Calla
September 07, ©2023
All Rights Reserved

2023 Sep 07

Shane Spielrein
Desde 2018 Feb 20

Conoce más del autor de "Misericordia de Jesús"