Tot s'acaba tot comença.

2017 Dic 30
Poema Escrito por
Àngels Almazán

Ja s'acaba, tot finalitza,
un corrent flueix majestuós,
és la vida que continua, és l'amor,
és la nostàlgia del que va ser,
és la remor del que vindrà.

Tot s'acaba, tot comença,
tot té vida, tot la perd,
les sorpreses, les esperances,
les mancances, les il·lusions.

J

a s'acaba, tot comença,
i amb aquest tot vindrà,
un nou dia, un nou any,
vindràs tu i la teva nova amistat.

Tot s'acaba, tot comença,
el circuit està tancat.

(c) Àngels Almazán
30/12/2017

Feliz año nuevo a todos vosotros, un gran abrazo desde Barcelona.

2017 Dic 30

Àngels Almazán
Desde 2015 Dic 19

Conoce más del autor de "Tot s'acaba tot comença."

Descubre más poemas de nuestros autores