LOS TRES DESEOS

2015 Ago 03
Poema Escrito por
El estremeñu

A Paquirrín se le apareció
en una lámpara maravillosa
esi Aladinu de los deseus
que te concedi solu tres cosas.

Y diju Kiku:"Yo solu quieru
vel las pirámidis que hay en El Cairu,
queal primeru en Eurovisión
y sel el noviu de Maily Sairu.

E

L ESTREMEÑU

2015 Ago 03

El estremeñu
Desde 2015 Jul 31

Conoce más del autor de "LOS TRES DESEOS"