Pensamiento bilingual

2017 Jul 18
Poema Escrito por
Cuenta cancelada

When a brain is taken over, by a malware called love
It starts to act erratic; you only have two choices:
You change your girlfriend, or you pay ransom ware.

2017 Jul 18

Cuenta cancelada
Desde 2014 Sep 19

Conoce más del autor de "Pensamiento bilingual "