LA SOPRANO

2015 Ago 03
Poema Escrito por
El estremeñu

Dipués de imputala por fraudi fiscal
ha dichu la Monsi con mucha ironía:
"Tenían que habelmi imputau mcuhu antis
por lo del anunciu de la lotería.

Ya fuera de bromas,tan solu queria
que fuera engordandu mi cuenta corrienti.
Yo soy una santa comu Doña Cristi.
¿Acasu alguin duda que soy inocenti?

T

an solu se trata de una confusión.
Se trata tan solu de um malentendíu.
Y ahora me callu,que dici mi entornu
que por si las moscas no diga ni píu.

EL ESTREMEÑU

2015 Ago 03

El estremeñu
Desde 2015 Jul 31

Conoce más del autor de "LA SOPRANO"

Descubre más poemas de nuestros autores